Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت گیزموچاینا، در تست Geekbench 5 که توسط PCMag  انجام شد، گالکسی اس ۲۲ اولترا با پردازنده اسنپ‌دراگون ۸ نسل یک کوالکام در تست چند هسته‌ای ۳۴۳۳ امتیاز را کسب کرد، در حالی که این امتیاز برای آیفون ۱۳ پرو مکس با تراشه A15 Bionic اپل به ۴۶۴۷ رسید.

نتایج مشابهی در تست تک هسته‌ای مشاهده شد که آیفون ۱۳ پرو مکس به ۱۷۳۵ امتیاز رسید در حالی که سامسونگ گالکسی اس ۲۲ اولترا به امتیاز ۱۲۳۲ دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه نتایج تعجب‌آور نیستند. تراشه اسنپ‌دراگون ۸ نسل یک که در ماه دسامبر به بازار آمد، امتیازات بسیار مشابهی را به نمایش گذاشته بود و نسبت به نسل قبلی خود پیشرفتی جزئی داشت. از سوی دیگر، A۱۵ اپل، عملکرد قابل توجهی را نسبت به A14 داشته است.

در مقایسه با اسنپ‌دراگون ۸۸۸ سال گذشته، سری ۸ نسل یک افزایش ۱۳ درصدی امتیازات تک هسته‌ای Geekbench و افزایش ۹ درصدی در امتیازات چند هسته‌ای Geekbench را نشان می‌دهد که متوسط ​​است. اما در بنچمارک‌های GFXBench، PCMag دید شد که این تراشه در برخی کارها حدود ۲۰ درصد بهتر است.

اکنون، همانطور که ممکن است بارها شنیده باشید، امتیازات بنچمارک CPU و GPU دقیقاً به عملکرد در هنگام استفاده در دنیای واقعی مرتبط نمی‌شود. آنها هنوز هم اشاره‌ای به قابلیت‌های یک تراشه در هنگام بازی و برخی از وظایف منابع فشرده مانند ویرایش ویدیو می‌دهند.

کد خبر 656772 برچسب‌ها شرکت اپل شرکت سامسونگ کامپیوتر - تراشه موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شرکت اپل شرکت سامسونگ کامپیوتر تراشه موبایل هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۷۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود

ایتنا - یک شرکت نوآور گامی نوین در عرصه فناوری تراشه‌های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر (BCI) برداشته و روش کم‌تهاجمی جدیدی را معرفی کرده که به افراد معلول اجازه می‌دهد کنترل عضلاتشان را دوباره به دست گیرند.
تراشه های مغزی دستگاه هایی هیجان انگیز هستند که سیگنال های الکتریکی مغز را به دستورات کنترل برای دستگاه های خارجی ترجمه می کنند.

شرکت سینکرون با رویکرد جدید و کم‌تهاجمی خود در زمینه کاشت این تراشه‌ها، توانسته توجهات زیادی را به خود جلب کند.

سینکرون از یک روش نوآورانه به نام "استنت رود" استفاده می کند که طی آن یک مجموعه تخصصی از الکترودها درون رگ خونی نزدیک قشر حرکتی مغز قرار داده می شوند. این کار از طریق جراحی ساده ای روی رگ گردنی داخلی انجام می شود و دسترسی به ناحیه مسئول کنترل حرکات عضلانی را ممکن می سازد.

رویکرد کم تهاجمی سینکرون مزیت بزرگی محسوب می شود، زیرا در مقایسه با روش های جراحی سنگین که در آنها جمجمه باز می شود، ریسک کمتر و دوره نقاهت کوتاه تری دارد. این امر می تواند در آینده، فناوری تراشه های مغزی را بسیار در دسترس تر و کاربرپسندتر سازد.

کاربردهای بالقوه این فناوری بسیار امیدوارکننده است. تصور کنید افرادی که به دلیل فلج یا سایر شرایط عصبی، محدودیت حرکتی دارند، بتوانند تنها با فکر کردن، با دستگاه ها تعامل کنند یا ارتباط برقرار کنند. یا حتی افراد سالم بتوانند با قدرت ذهن، اشیا را کنترل کرده و تجربه های واقعیت مجازی، دستگاه های هوشمند خانگی یا اندام های مصنوعی را فراگیرتر مدیریت نمایند.

توسعه این فناوری البته با چالش هایی نیز روبرو است؛ از افزایش دقت و توسعه کنترل گرفته تا کاهش هزینه ها و رعایت مسائل حقوقی و اخلاقی. اما با وجود این موانع، سینکرون توانسته با جذب حمایت های مالی کلان از افرادی همچون بیل گیتس و جف بزوس، و کسب تاییدیه اداره غذا و داروی آمریکا، گام های مهمی در پیشبرد این فناوری بردارد.

تراشه های مغزی یا رابط های مغز-کامپیوتر آینده ای امیدبخش را نوید می دهند؛ دنیایی که در آن مرز میان انسان و ماشین کمرنگ تر شده و کنترل محیط پیرامون تنها با افکار میسر خواهد بود. البته همگام با این پیشرفت ها، نیاز به قوانین شفاف برای حفاظت از حقوق بیماران و جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی اهمیت ویژه ای خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • سرنوشت قهرمان لیگ در صورت امتیازهای برابر مشخص نیست! | آخر فصل نظر بدهید
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی
  • ده روسی با ۷ بازی کمتر در رم به امتیازات مورینیو رسید
  • (ویدئو) تست فریز گلکسی S۲۴ اولترا و آیفون ۱۵ پرو مکس
  • قیمت گوشی امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود